Lelystad Haven Wintercup

In oktober start de nieuwe serie double handed en fully crewed winterwedstrijden om de Lelystad Haven Wintercup. Dit mag je niet missen.

De wedstrijden geven zeilers de mogelijkheid om de hele winter door actief op het water te zijn. Je kunt je aanmelden door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier.

De Lelystad Haven Wintercup staat voor:

• winterwedstrijden vanuit de Lelystad Haven op het zuidelijke IJsselmeer (Markermeer)
  • zeilen voor fully crewed én double handed bemanningen
  • zeilen voor ORC en eenheidsklasse
  • 1 tot 4 wedstrijden per wedstrijddag
  • afsluitend napraten, de daguitslag en een borrel
 Documenten:
Data:
Op de volgende data worden de wedstrijden om de Lelystad Haven Wintercup 2017-2018 gevaren:
  • 14 oktober
  • 11 november
  • 9 december
  • 13 januari
  • 3 februari
  • 24 maart
We hebben een reservedag op 10 maart, voor het geval dat een wedstrijd uitvalt door bijv. ijs, teveel wind of mist. Zet deze datum dus ook in je agenda.

• ORC gemeten en ongemeten zeiljachten
  • Double handed en Full crew bemanningen
  • Eenheidsklassen  (We bieden de mogelijkheid om in een eenheidsklasse te varen. Zodra we vijf boten (bijvoorbeeld J-109) aan de start hebben vaar je in een eenheidsklasse)
De briefing vindt plaats in de Yachtclub Lelystad Haven.
De wedstrijden spelen zich af op het Markermeer. Het startgebied is vlakbij het Jachtengat.

Inschrijven en betalen
Deelnamegerechtigde boten kunnen inschrijven door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier én het vereiste inschrijfgeld (voor deelname aan wedstrijden) over te maken naar bankrekening IBAN NL89INGB0009309545 (BIC: INGBNL2A) ten name van Watersport Vereniging Lelystadhaven, onder vermelding van: ‘LHWC 2017-2018’ én de bootnaam en het zeilnummer.

50% korting op je winterligplaats
Heb je nog geen winterligplaats geboekt en vaar je mee dit winterseizoen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij
Jachthaven Lelystad Haven. De Wintercup zeilers ontvangen 50% korting op de winterligplaats.

Wie is wie
Wedstrijdleider:  Mariëlle vd Starre
Start & Finish:    WSV Lelystad-Haven
Organisatie:       Gerwin Bruynooge & Mariëlle van der Starre

Met de Lelystad Haven Wintercup kom je de winter door!
Volg de wedstrijden via Facebook